GELMER BYG APS

Uanset om du går med tankerne om nybyg eller om der skal tilbygges på din nuværende

ejendom, så er Gelmer Byg ApS klar på opgaven.

Vi har erfaringer inden for nybyg samt tilbygning og har rigtig gode muligheder for at vejlede dig på rette vej, og være med som din nærmeste samarbejdspartner.

DIN LOKALE TØMRER

Med din lokale tømrer, har du muligheden for at selv sætte dit præg på dit næste hus, og selv være med til at vælge netop de materialer som du ønsker.


Går du med overvejelser om at skulle bygge til, så er vi ligeledes en god og stabil samarbejdspartner. Hos os er du sikret stabil dansk arbejdskraft, som altid holder aftalerne samt orden på byggeplades.


Vil du vide mere, så er du altid velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende tilbud.

Kontakt Gelmer Byg

 
 
 
 

ARBEJDSOPGAVERNEGULVLÆGNING


Gulv tekst


LÆS MERE


KØKKEN

Hos Gelmer Byg ApS har vi mange års erfaringer med montering af køkken og bad miljøer, så hos os er du garanteret den ekspertise der skal til for at du føler dig tryg og tilfreds med det færdige resultat.


LÆS MERE


TAG & SPÆR

rænger dit hus eller tilbygning til nyt tag, kan du roligt kontakte os, og få et rigtig godt og uforpligtende tilbud, uanset om der er tale om tagsten, tagpap eller anden form for tagbelægning, så klare Gelmer Byg ApS opgaven, og vejlder altid vores kunder således at opgaven ender ud i et tilfredsstillende resultat.


LÆS MERE


DET SIGER KUNDERNE OM OS

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend